Een certificaat voor verkeersregelaar halen iets voor u?

Bent u op zoek naar wat u graag met uw leven wilt gaan doen? Een nieuwe hobby of een nieuwe carrière? Dan is het misschien een goed idee voor u om een certificaat voor verkeersregelaar te halen. Als u het leuk vindt om verantwoordelijk op zich te nemen en het verkeer veilig te houden zal dit zeker een goede carrière voor u zijn.

Over de opleiding verkeersregelaar

Als u het wat lijkt om verkeersregelaar te worden, dan bent u bij NHB Services aan het juiste adres. Dit bedrijf heeft onder andere verkeersregelaars in dienst en wil deze graag zelf opleiden. Het is echter ook mogelijk om voor een ander bedrijf te gaan werken als verkeersregelaar. Er zijn een aantal eisen voordat u de opleiding mag beginnen. Bijvoorbeeld dat u een Nederlands paspoort moet hebben en dat u Nederlands spreekt, dat u gezond bent, dat u minstens 18 jaar oud bent en dat u en verklaring omtrent goed gedrag heeft. Als u dit iets lijkt en u aan deze eisen voldoet, meld u dan snel aan.

Interesse

Als u graag deze opleiding wilt volgen en/of meer wilt weten over de opleiding en het bedrijf, klik dan hier om naar de website te gaan.