Gietvloer voor in uw woning

Is uw huidige vloer hoognodig aan vervanging toe? Of bent u er op uitgekeken en wilt u wel eens totaal iets anders? Dan bent u bij Vloerservice Limburg aan het juiste adres. Wij leggen allerlei soorten vloeren aan, waaronder gietvloeren.

Wat is een gietvloer?

Een gietvloer is een kunststof vloersysteem. Een gietvloer is ongeveer 3 mm. dik en past vrijwel overal. Een dergelijke vloer wordt in verschillende lagen aangebracht. Het aantal lagen is afhankelijk van de ondergrond. Een gietvloer is naadloos en is erg modern. Door dit aan te leggen creëert u een ‘strakke look’ in uw woonkamer. U kunt de vloer in elke kamer laten leggen. Vloerservice Limburg heeft al jarenlang kennis en ervaring. Onze mensen hebben voldoende vakkennis opgebouwd om deze unieke naadloze vloeren aan te leggen. Wij verkopen en leggen nog veel meer verschillende soorten vloeren. U kunt bij ons ook terecht voor beton-cire, betonfloor, grindvloer, marmoleum, lamelparket, laminaatvloer en bamboe. U kunt altijd bij ons komen kijken in onze showroom. Onze medewerkers helpen u graag op weg naar het vinden van de juiste vloer voor in uw huis.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hier kunt u zien hoe.