House festivals in Amsterdam

Het is zover! Het festivalseizoen is weer begonnen. Een zomer vol feesten en gave muziek staan voor de deur. Tegenwoordig zijn er zoveel festivals, dat je het overzicht makkelijk kwijt kan raken. Alleen in Amsterdam zijn er al 300 per jaar! Daar hebben wij iets op bedacht! We hebben een site ontwikkeld waar alle festivals in Amsterdam en omgeving op een rijtje worden gezet.

Alle festivals

Alle genres staan op deze site vernoemd, dus ook alle house festivals. Super handig toch? Bij elk festival staat kort omschreven waar het om gaat. Als het je leuk lijkt kun je direct kaartjes bestellen via de link die wij daarbij geven. Je wordt dan doorgestuurd naar de officiële pagina van het desbetreffende festival! Op deze manier ben je er zeker van dat je de juiste tickets koopt.  Mis je nog iets op onze site? Bijvoorbeeld een bepaald festival. Of heb je ontdekt dat er foutieve informatie op de site staat? Neem dan contact met ons op! Dan passen wij dit aan en kan iedereen profiteren van deze handige site.

Volg ons online

Je kunt ons op verschillende manieren volgen. Bijvoorbeeld via Facebook of Instagram. Wij hebben ook nog een blog waarop je kan lezen wat de ervaringen van festivalbezoekers zijn. Als je hier klikt zie je alle informatie op een rij.