Zaal huren in Rotterdam voor trouwerij

Wilt u graag een zaal huren in Rotterdam omdat u een bruiloft aan het organiseren bent? Wat onwijs leuk! Een bruiloft is een zeer bijzondere gebeurtenis. Hoe gek is het eigenlijk wel niet dat er twee mensen zijn die zo verliefd op elkaar zijn dat ze elkaar het ja-woord willen geven? Voor zo’n bijzondere gebeurtenis bent u bij t Manneke altijd welkom! Dit is een bijzondere locatie met een authentieke sfeer. T Manneke bevindt zich namelijk op 9 kilometer afstand van het bruisende centrum van Rotterdam, maar toch midden in de natuur. Bent u nieuwsgierig geworden naar meer informatie? Lees dan gerust verder in dit blog .. 

T Manneke helpt u graag mee

T Manneke zorgt graag voor alle aspecten van uw evenement. Ze adviseren en inspireren u van harte. Zo kan het zijn dat u bepaalde wensen heeft op gebied van eten en drinken. T Manneke heeft een chef-kok tot haar beschikking en hij of zij kan heerlijke dingen voor u op tafel toveren. Daarnaast helpt t Manneke graag bij de aankleding van uw evenement. Mocht u dat wensen dan kunnen zij dit ook volledig voor hun rekening nemen.

Bent u geïnteresseerd?

Wanneer uw interesse is gewekt verwijzen wij u graag door naar de website van t Manneke om contact op te nemen en meer informatie te vinden.