Zoekt u ’n trouwlocatie in Rotterdam?

Restaurant de Tuin mag met recht beweren een bijzondere trouwlocatie in Rotterdam te zijn. Hier kunt u namelijk trouwen aan het water. Een droom voor vele bruidsparen. Laat u die droom uitkomen? Restaurant de Tuin ligt aan de rand van het Kralingse Bos. Deze locatie biedt ook uitkomst op de Kralingse Plas. Restaurant de Tuin is gevestigd in een statig maar prachtig herenhuis dat is gebouwd in 1867. Dit is dé plek om uw mooiste dag ooit te vieren. Want zeg nu zelf; wat is er nu meer romantisch dan een intieme trouwlocatie gevestigd midden in de natuur om uw bruiloft te vieren? 

Vele mogelijkheden bij Restaurant de Tuin

 

Ondanks dat Restaurant de Tuin in de natuur ligt, ligt het toch midden in hartje Rotterdam. Daardoor biedt deze locatie u vele mogelijkheden. U kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een klein intiem diner met een klein gezelschap, of u kunt hier gaan voor een uitbundig en groot feest voor rond de 250 gasten. Het is hier allemaal mogelijk doordat Restaurant de Tuin diverse ruimtes verhuren.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar een prijsopgave? Vraag gerust een offerte aan via de website van Restaurant de Tuin. Ook kunt u hier meer informatie vinden.