Klachten behandelen door acupunctuur

Heeft u lichamelijke of geestelijke klachten, bijvoorbeeld hoofdpijn, buikklachten of slaapproblemen? Er zijn dan verschillende oplossingen te bedenken. Één van de oplossingen is acupunctuur. Wanneer u op zoek bent naar acupunctuur in Zutphen, bent u bij het HeelHuus Gezondheidscentrum aan het juiste adres.

De werkwijze bij het HeelHuus

Bij het HeelHuus staat de mens centraal. Er wordt hier uitgegaan van het individu en er wordt gekeken naar wat deze persoon nodig heeft om beter te worden, in balans te komen of gezonder te worden. De klachten worden behandeld, maar daarnaast wordt er ook gezocht naar de oorzaak. Bij het HeelHuus werken ervaren puncturisten die een opleiding Traditionele Chinese geneeskunde hebben afgerond. Zij werken hier met heel dunne, steriele en pijnloze naalden. Naast de behandelingen met de naalden voorzien ze u ook van advies op het gebied van voeding, kruiden, leefstijl en oefentechnieken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het HeelHuus en bent u ook op zoek naar acupunctuur in Warnsveld, Zutphen of een andere plaats in de buurt? Ga naar de site voor meer informatie of maar direct online een afspraak. Ook kunt u gerust contact opnemen met het HeelHuus en dan helpen zij u verder met informatie en advies.