Het factuur programma van Workspace

Elk bedrijf wat producten verkoopt of diensten uitvoert krijgt te maken met offertes en facturen. Een offerte is een papier waarop een voorstel wordt gedaan over een prijs en waarbij eventueel andere planningen en informatie op staat. Een factuur komt zodra de offerte goedgekeurd en geaccepteerd is door de klant en er een overeenkomst is gesloten over het uitvoeren van een dienst of het kopen van een product. Dit is de rekening die betaald moet worden en vaak ook geldend als aankoopbewijs. Om deze offertes en facturen te maken is een goed programma erg handig.

Welk programma?

Een goed programma waarmee u offertes en facturen kunt maken is het programma van Workspace. Dit bedrijf wil het graag een stukje makkelijker voor u maken wat betreft de administratie. Het programma bevat een goed basis document waarin u alle belangrijke informatie in kunt zetten die in de offerte of factuur moet komen. Daarnaast kunt u gemakkelijk eigen logo en huisstijl toevoegen. Naast een programma voor offertes en facturen bent u hier ook aan het juiste adres voor urenregistratie, jaarverslagen en andere administratieve dingen.

Interesse?

Wilt u ook graag met Workspace werken, bijvoorbeeld het factuur programma? Ga dan snel naar de website voor alle informatie en om direct aan de slag te gaan.