Huren van een cocktailbar

Heeft u wel eens gedacht over het huren van een cocktailbar voor uw evenement? Een cocktailbar is eens iets origineels en zorgt voor hoogstaande cocktails, waar de gasten van het evenement van zullen genieten. Vaak wordt er op evenementen alleen maar wijn en bier geschonken, maar wilt u er echt uitspringen? Kies dan voor een cocktailbar op locatie en laat uw gasten genieten van de meest uiteenlopende cocktails.


Waar te huur?

Eén van de bedrijven waar u terecht kunt voor het huren van een cocktailbar, is Cocktailbar.nl. Zij hebben cocktailbars verhuurt voor de meest uiteenlopende evenementen en dit was altijd een groot succes. Het voordeel van Cocktailbar.nl is dat u zelf niet achter de bar hoeft te staan. Het enige dat u hoeft te doen is het regelen van een plek voor de bar, dan doen de medewerkers van Cocktailbar.nl de rest. U heeft hier het hele evenement dus geen omkijken naar. Een ander voordeel is dat de bar helemaal voor u persoonlijk gemaakt wordt. Op de bar zelf en op de menukaart komt uw logo of naam te staan.

 

Offerte aanvragen

Bent u enthousiast geworden over de cocktails op locatie? Neem dan eens een kijkje op de website en vraag een gratis offerte aan.