Kamperen in het zuiden

De zomervakantie is in aantocht dus dat betekent op zoek naar een vakantie voor jou en je gezin? Heb je samen met je partner besloten dit jaar in Nederland te blijven? Geen enkel probleem, want in Nederland is ook genoeg te doen. Zo kun je 100% zeker een weekje lekker vertoeven in Limburg, het zuiden van Nederland. Door het accent heb je soms al een beetje het idee dat je in het buitenland bent. Ken je camping de Leistert? Een heerlijke plek om te verblijven. Klik hier voor de website.

Camping de Leistert

Camping de Leistert wordt door de ANWB als Best Camping beoordeeld dus dat zegt al genoeg. Op de camping zelf kun je kiezen voor verschillende accommodaties. Je hebt de mooie chalets of knusse cabins, maar glamping is ook zeker een mogelijkheid. Nog niet bekend met glamping? Dit is eigenlijk de luxe variant van kamperen. Eigenlijk voor de mensen die niet zo van kamperen denken te houden, maar het wel graag een keer willen uitproberen.

Reserveren

Een cabin of ander huisje reserveren kan via de website van Camping de Leistert. Het is ook mogelijk om eerst contact op te nemen met de servicedesk om alvast wat dingetjes te bespreken.