Offerte maken lastig? Niet met Workspace

Als zelfstandig ondernemer zijn er een hoop zaken waar je aan moet gaan denken. Immers is het best lastig om hard te werken, eerlijke uren te  maken en vervolgens ook alles netjes aan de klant te communiceren. Gelukkig is er een webservice waarmee dit alles een stuk gemakkelijker wordt. Kies ervoor om te gaan werken met Workspace!  Met dit programma kan je geholpen worden gedurende het gehele traject in contact met de klant, vanaf de allereerste offerte tot aan de uiteindelijke factuur. Je hulpje voor nette communicatie. Benieuwd? Neem contact op met Workspace.

Eerlijke urenregistratie voor de klant

Het bijhouden van de uren is belangrijk om met een realistische offerte aan te komen, waar je natuurlijk ook echt wat mee verdient. Om dit te kunnen doen is het handig om een speciaal urenregistratieprogramma aan te schaffen. Dit kan je gewoon doen via de website van Workspace. Het ideale programma om nette facturen mee te maken waar de klant ook echt van profiteert.

Meer weten over Workspace?

Op de website lees je alles over de diverse mogelijkheden. Ben je nieuwsgierig naar hoe het systeem precies werkt? Je kan vrijblijvend twee weken het uitproberen en kijken waar Workspace jouw kan ondersteunen. Om dit te doen bezoek je de website over offerte maken.