Vloerconstructie monteert uw bordes vloer

Heeft u een winkel, webwinkel of ander bedrijf waarbij u veel producten of materialen heeft die nog niet zijn verkocht of gebruikt? Dan moeten deze producten en materialen opgeslagen worden op een ruime, overzichtelijke en veilige plek. Zoals bijvoorbeeld een magazijn. Helaas is een magazijn soms niet meer groot genoeg, zeker niet wanneer uw bedrijf blijft groeien. Gelukkig kunt u meer ruimte maken door een bordes vloer te laten monteren.

Kies voor een bordes vloer

Verhuizen naar een magazijn wat een stuk groter is dan uw huidige magazijn is een optie, maar de optie van een extra vloer is goedkoper, makkelijk en sneller geregeld. Een bordesvloer is een extra vloer die toegevoegd worden tussen uw plafond en vloer. Het is als het ware een extra etage. Deze vloer is flexibel, maar sterk, zorgt voor twee keer zoveel ruimte en is heel makkelijk te monteren en demonteren. Daarom is het een aanrader voor elk bedrijfspand of magazijn wat niet meer de ruimte biedt wat het moet bieden.

Interesse?

Heeft u interesse in een bordesvloer of andere systemen en vloeren die voor meer ruimte zorgen? Vloerconstructie is gespecialiseerd hierin. Op de website leest u meer over het bedrijf en de diensten en kunt u contact opnemen.